Produse terminate

Produse terminate – Iunie 2022

Bună din nou! Luna aceasta a trecut neașteptat de repede din păcate. Și totuși s-au strâns și produsele terminate, destul de multe care nu mi-au plăcut. Dar eu mă bucur că am scăpat de ele în sfârșit.

Produse pentru corp

1. Săpun lichid Cien Premium Mulberry & Lemongrass: E cu lemongrass și dude. Bineînțeles că aroma nu a fost extraordinară, mie nu îmi place deloc cum miros dudele. Dar când l-am cumpărat, nu știam exact ce înseamnă mulberry. Nici formula nu mi-a plăcut, mi-a uscat mâinile destul de mult. Pentru o variantă care costă dublu față de săpunurile lor lichide obișnuite, pot spune că nu și-a meritat deloc banii.

2. Gel de duș Fa Explore Umuhei Ritual: Sincer nu prea mi-a plăcut aroma, nu mi se părea chiar de vară, ci mai mult de toamnă-iarnă. Din păcate l-am și recumpărat fără să îmi dau seama pentru că aceasta e varianta cu ambalajul schimbat, iar în magazine se mai găsește încă și varianta cu ambalajul mai vechi. Și pur și simplu nu am știut că sunt de fapt identice. Dar e ok, eu consum geluri de duș vara în disperare, așa că nu va sta mult nefolosit nici acela.

3. Balea mască exfoliantă de picioare: Mi-a plăcut foarte mult mirosul la ea, dar în rest nu știu ce părere să am. E singura mască de acest gen pe care am încercat-o, după câteva zile a început să se desprindă pielea uscată și într-adevăr cam o săptămână tălpile mele au arătat foarte bine, dar între timp a început sa se întărească din nou pielea. Nu am încercat Parasoftin, poate că la un moment dat o voi lua și pe aceea ca să văd dacă ar fi mai bună.

1. Farmec săpun lichid Sensitive: Nu mi-a plăcut deloc aroma și nici pompița care scotea cam prea mult produs, dar am observat că mâinile mele nu erau deloc uscate cât timp l-am folosit, iar asta m-a surprins extrem de plăcut. Mi-ar fi plăcut ca această formulă să fi fost în mai multe variante de arome, cu siguranță le-aș fi cumpărat.

2. Gel de duș Balea Jungle Breeze (Piersică albă și flori de portocal): A fost din ediția lor limitată de vară. Mie îmi plac aceste geluri de duș de la ei și mereu le cumpăr în diferite arome. Aceasta aromă nu mi s-a părut ceva wow, a fost ok și atât, dar mi-a plăcut extrem de mult ambalajul.

3. FemiWash gel intim spumă: Nu știu exact ce brand e, dar era sub formă de spumă și m-a ținut extrem de mult. Este totuși cam scump și nu mi se pare ceva extraordinar pentru prețul lui, totuși e doar un gel intim care trebuie să curețe fără să irite și atât. Sunt și variante mai ieftine care pot face același lucru.

1. Farmec benzi depilatoare corp și zona bikinilor: Eu nu am mai folosit așa ceva de foarte mult timp pentru că m-am epilat cu ipl, prin urmare le arunc. Știu totuși că acestea au fost foarte bune în perioada în care le foloseam, chiar smulgeau bine firele.

2. Veet benzi depilatoare corp: Acestea țin minte că nu mi-au plăcut, nu prea îmi smulgeau firele, dar miroseau foarte bine.

3. Uriage cremă cicatrizantă: Sincer îmi place mai mult cea de la La Roche Posay. Pe aceasta nici măcar n-am terminat-o, mi se părea că lasă o peliculă grasă, dar nu se absorbea și nu hidrata la fel de bine ca Cicaplast. Nu o voi recumpăra.

1. Apă de gură Biomed Citrus Fresh: Eu mereu folosesc apă de gură, dar nu le pun ambalajele la produse terminate pentru că mereu folosesc același tip și nu are sens să mă tot repet cu ea. Însă luna aceasta am zis să mai încerc și altele, printre care și aceasta de la Biomed, care mi s-a părut îngrozitoare și pe care cu mare greu am terminat-o. Ziceau că are gust a ceva portocală și ananas, dar în realitate era pur și simplu amară și nici nu curăța bine, cum fac alte ape de gură. Și am fost surprinsă de faptul că e fabricată în Rusia, deci e posibil oricum să nu se mai găsească mult timp pe rafturi.

2. Sun Dance cremă SPF 50: A fost atât de îngrozitoare această cremă încât pur și simplu am aruncat-o. Era foarte densă, nu intra absolut nimic în piele și păta tot ce însemna haine, se lipea de absolut orice. Mirosul era unul îngrozitor. Partea bună e că nu avea parfum, dar avea ceva alcool în concentrație mică, însă în afară de partea asta, a fost cea mai proastă cremă SPF încercată vreodată de mine.

3. Săpun lichid Balea Frosted Cranberry: A fost în ediție limitată de iarnă, cu aromă de migdale și merișoare. Bineînțeles că eu am cumpărat-o abia acum, chiar dacă e vară. Am folosit-o cu drag, deși aroma nu era chiar pe placul meu, poate si pentru că era mai mult pentru timpul rece, dar formula e destul de ok pentru prețul pe care îl are. Săpunurile lichide de la Balea nu prea îmi usucă mâinile.

Produse pentru ten

1. Ser Elmiplant Hyaluronic Gold: L-am mai avut, nu îmi place, dar am cumpărat la un moment dat mai multe bucăți pentru că erau la reducere la Kaufland dacă reciclai la broscuță. Nu îmi plac absolut deloc acele perle care nu se sparg niciodată uniform și rămân împrăștiate pe piele. Și nu îmi place nici faptul că are parfum, unul destul de insuportabil. După ce o să termin ce am, cu siguranță nu voi mai recumpăra așa ceva.

2. Gel de curățare Purito From Green: Pe acesta l-am primit cadou de la Farmacia Tei când am cumpărat un SPF și mai am încă unul, dar mă bucur că am avut ocazia de a îl testa în această variantă mică, pentru că mie nu prea îmi place. Am impresia că îmi pătează ceva prosoape când mă spăl cu el și e ciudat pentru că e alb. Mi se pare destul de scump și că nu face ceva în plus față de gelurile de curățare de la CeraVe, prin urmare eu nu o să îl cumpăr în varianta full-size.

3. Cremă de față La Roche Posay Toleriane Sensitive Creme: Mi-a plăcut mult, se simte ușoară la aplicare, dar totuși e ușor grasă pe tenul meu. Probabil nu o voi recumpăra pentru că e destul de scumpă și se termină repede, dar mi-a plăcut cât am folosit-o.

4. Mostră cremă de față Vichy Liftactiv Specialist Nuit: A fost o cremă ok și cam atât. Nu mi-a plăcut faptul că are parfum. Nu o voi cumpăra.

5. Mostră cremă de față Vichy Liftactiv Supreme Jour: Nici la aceasta nu am văzut ceva special și m-a deranjat parfumul. Nu o voi cumpăra nici pe aceasta.

6. Mostră fond de ten Lancome Teint Idole Ultra Wear (nuanța 03 Beige Diaphane): Bineînțeles că nici nu am desfăcut-o, eu știu că nuanțele nu mi se potrivesc, deci clar nu are cum să îmi placă.

Asta a fost tot pe luna Iunie, nu am avut multe produse, dar abia aștept să duc ambalajele la reciclat. O vară frumoasă!

Lasă un comentariu