Make-up

Pudră luminoasă irizată Melkior (Winter Glow) – păreri

Bună din nou și o primăvară frumoasă tuturor! Astăzi voi vorbi despre acest iluminator de la Melkior (sau pudră luminoasă irizată, cum îi zic ei) pe care mi-l doresc de multă vreme și pe care l-am primit chiar joi, deci nu prea l-am testat zdravăn, însă voi adăuga și alte informații în acest articol pe parcurs în funcție de cum s-ar putea schimba părerea mea despre el în timp. Produsul îl găsiți online aici sau în magazinele fizice Melkior.

Până acum mă plângeam de lipsa luminii, iar acum am avut prea multă, dar sper să vă puteți înțelege totuși cu pozele mele. Eu am dat comanda de 8 martie, deci am profitat de o reducere de 30% + o oglindă cadou + o felicitare și le mulțumesc foarte mult pentru asta! ❤

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(1).jpg

Eu am nuanța Winter Glow, iar ca aspect general, pudra pare a fi mai degrabă ușor aurie-piersică atunci când o vezi în tăviță (sau chiar și când o iei pe degete), însă în momentul în care o aplici pe piele se transformă complet și chiar este un iluminator rece foarte potrivit pentru tenurile palide (în lumină se văd irizații roz chiar, însă eu n-am reușit să le prind la camera, diferențele sunt totuși cât de cât vizibile în pozele de mai jos).

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(2).jpg

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(3).jpg

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(4).jpg

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(5).jpg

Pudra-luminoasa-irizata-melkior(6).jpg

  • Cantitate: 11 g
  • Preț: 36-60 de lei (în funcție de reduceri sau alte oferte)
  • Disponibilitate: în magazinele Melkior fizice sau online

Ingrediente

Talc, Mica 77019, Polyglyceryl-3 diisostearate, Octyldodecanol, Bis-diglyceryl, Polyacyladipate-2, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben

Mai poate conține: Cl 77891. Cl 77019, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77007, Cl 77742, Cl 77289, Cl 77288, Cl 77510, Cl 42090, Cl 75470, Cl 19140, Cl 15850, Cl 45410, Cl 77861, Cl 77861

Puncte tari

  • Aspectul natural – Nu știu dacă v-ați dat seama din poze, dar are o granulație extreem de fină ceea ce face ca pudra să „intre” în piele și să lase astfel un aspect foarte plăcut și chiar foarte profesional. Nu are glitter sau alte minuni , pur și simplu este un sidef discret și foarte fin, dar cu impact. Aveți totuși grijă la aplicare, pentru că este destul de pigmentată și e nevoie de o mână ușoară pentru a da aspectul natural.
  • Nuanța – Mie mi se pare chiar cameleonică în funcție de cum bate lumina. Oricum acele irizații sunt superbe fără să fie ceva exagerat. E un iluminator extreem de potrivit pentru un machiaj de zi cu zi sau pentru mirese.
  • Ambalajul – Este foarte rezistent și destul de compact astfel încât pot lua oriunde acest iluminator fără să mă gândesc că se va sparge. În general îmi plac ambalajele Melkior, sunt simple și rezistente în timp.
  • Prețul – Acest produs costă maxim 60 de lei, iar pentru ceea ce face mi se pare că își merită absolut fiecare bănuț, plus că are și o cantitate enormă pentru un iluminator (e ciudat faptul că ei menționează că expiră la 6 luni după deschidere, eu personal probabil că îl voi folosi totuși 1 an sau poate chiar 2 în funcție de cum se va prezenta formula).

Puncte slabe

M-am tot gândit la eventuale puncte slabe, dar încă nu am găsit unul.

Concluzii

Acesta a fost un produs pe care mi l-am dorit foarte mult și de la care am avut așteptări foarte mari, iar acum pot zice fără dubii că chiar îmi depășește puțin așteptările. Nu i-am testat mai mult rezistența (pe parcurs voi adăuga în articol și ce părere am despre felul în care rezistă pe ten), dar în afară de asta îmi place absolut totul la el și chiar îl consider un must have, indiferent de ce nuanță vă alegeți și în special dacă preferați machiajul cât mai natural. Eu îi acord nota 10 și îmi doresc să testez și nuanța Spring Shine pentru că presimt că aceea o să-mi placă mult pentru vară. Vouă ce iluminatoare vă plac cel mai mult? 🙂

 

 

 

 

 

 

3 gânduri despre „Pudră luminoasă irizată Melkior (Winter Glow) – păreri

Lasă un comentariu